فن‌آوری‌های بسیار وجود دارند و صاحبان مشاعل باید بر اساس نیاز مخاطبان خود و بازاری که در آن قرار دارند اقدام به استفاده از آن‌ها کنند.

app download

app download

app download

app download

به عنوان صاحبان مشاغل کوچک که با برندهای بزرگ و کوچک دیگر رقابت می‌کنید، تنها داشتن محصول خوب و روابط اجتماعی مناسب کافی نیست، شما نیاز دارید که از فن‌آوری‌ها و ابزارهای گوناگونی برای پیشبرد کسب و کار خود بهره بگیرید. در این جستار ۱۰ فن‌آوری که به نظر من برای مشاغل کوچک و حتی متوسط ابزار بسیار قدرتمندی هستند را فراهم کرده‌ام. البته هر فن‌آوری دیگری که به شما کمک کند تا کار خود را بهتر، با بازده بالاتر و راحت‌تر انجام دهید تا برای و کسب و کارتان موثر باشد، مناسب است.

فن‌آوری‌ها به وجود آمده‌اند تا به ما کمک کنند که راحت‌تر و موثرتر به اهداف خود دست پیدا کنیم و این پیشرفت تکنولوژی امکانت بیشتر و قدرتمندتری در اختیار ما قرار می‌دهند. اما سوال این است که از این گستره وسیع فن‌آوری شما به چه اندازه بهره برده‌اید؟ و اگر در انتخاب فن‌آوری دچار مشکل هستید و نمی‌دانید از کجا باید شروع کنید، این جستار برای شما فراهم شده است.

اگر کسب وکار شما ورودی و خروجی مالی، فنی و کالایی داشته باشد، این فن‌آوری‌ها به شما کمک می‌کنند تا سریع‌تر، بهینه‌تر و کم هزینه‌تر مدیریت کار خود را داشته باشید، اما برگ برنده در این امور نیست، در داشتن یک دیتابیس شفاف و قدرتمند است؛ درست است که به روش سنتی و با کاغذ و قلم شما توانایی ایجاد چنین دیتابیسی را دارید ولی هدف سرعت ‌عمل و آنالیز داده موثرتر و قدرتمندتر است وگرنه که صرف داشتن یک دیتابیس، کاری برای شما انجام نمی‌دهد. در سیستم کاغذی شما باید فضای بسیاری را برای نگه‌داری اطلاعات در نظر بگیرید که خود هزینه و وقت بسیاری می‌گیرد و نیروی انسانی قابل توجهی هم برای مدیریت آن به شما تحمیل می‌کند ولی در دنیای دیجیتال شما دیگر نیازی به این امور ندارید و در هر لحظه از شبانه روز دسترسی کامل به تمام دیتابیس بدون نیاز به رفتن به محل کار خود را دارید.

این موضوع که شما پارچه فروش هستید یا مدیرعامل یک شرکت داده یا صاحب یک کارگاه صنعتی چیزی را عوض نمی‌کند و شما در هر مرحله یا جایگاهی که باشید به یک یا چندین فن‌آوری برای کنترل و پیشبرد کسب و کار خود نیاز دارید. این ابزارها فقط برای بهینه سازی کار شما وجود دارند و این ماهیت کار شما است که تعیین می‌کند کدام فن‌آوری و به چه میزان استفاده شود.

در ادامه ۱۰ فن‌آوری به تفکیک توضیح داده شده است تا شما دید شفاف‌تری برای انجام کسب و کار خود داشته باشید:

۱. مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

سیستم مدیریت ارتباط با مشتری فراتز از یک نرم‌افزار است، یک طرز فکر است،‌ این سیستم برای کمک به شما برای ارتباط‌‌ گیری بهتر و موثرتر با مشتریان و تیم کاری شما به وجود آمده است و شرکت‌های بسیاری نرم‌افزار آن را در اختیار شما قرار می‌دهند. به این دلیل طرز فکر است که شما صرفا یک مصرف کننده نیستید؛ وقتی شما صاحب کسب و کار هستید باید از این ابزار به صورت یک ابزار استفاده کنید دقیقا مثل یک دریل یا پیچ‌گوشتی؛ شما باید آن را بچرخانید و تفاوت در برقی یا دستی بودن این پیچ‌گوشتی نیست. CRM هم دفاتر سنتی حجیم را تبدیل به کد کامپیوتری کرده است ولی در هر دو حالت شما صاحب کسب و کار هستید.

به هر روی یک CRM فراهم کنید، می‌خواهید آن را بخرید یا از کسی بخواهید که برای شما آن را تولید کند. این CRM می‌تواند خدماتی نظیر جمع‌آوری اطلاعات مشتریان و پیگیری فعالیت‌های آن‌ها، ردگیری تیم‌های گوناگون شما در خصوص مشتریان (چه فروش یا خدمات پس از فروش یا نظرسنجی)، حجم فروش، انبارداری، میزان عملکرد، مدیریت کمپین‌های فروش و موارد بسیار دیگری را برای شما فراهم کند.

شرکت‌های بسیاری هستند که CRM مناسبی را در اختیار شما قرار می‌دهند: از پلتفرم Zoho (من شخصا برای مدیریت کسب و کار از این پلتفرم و Converkit استفاده می‌کنم) و HubSpot (۱۰۰٪ رایگان لبته به گفته خود شرکت) گرفته تا شرکت‌های ایرانی همچون سرو سی آر ام (نکته: من هیچگونه تجربه یا قرارداد کاری با این شرکت ندارم و صرفا از طریق جستجوی گوگل نام این برند را پیدا کرده‌ام و در اینجا فقط جهت معرفی و آموزش نام آن را ذکر می‌کنم و هیچ گونه منفعت مالی یا اعتباری نصیب من یا شرکت‌های من نمی‌شود).

۲. سیستم پردازش پرداخت

داشتن درگاه پرداخت و سیستم‌های پردازش پرداخت یک ابزار مهم تجاری در همه کسب و کارها است. در نهایت همه ما می‌خواهیم به نوعی درآمدزایی کنیم و کمترین دردسر ممکن و بهینه‌ترین مسیر ممکن را هم برای دستیابی به آن طی کنیم. یک دستگاه پوز یا یک فروشگاه فیزیکی ساعت کاری مشخصی دارد ولی یک درگاه پرداخت و سیستم پردازش در تمامی ساعت‌ها و روزها فعال است و درآمدزایی شما را می‌تواند افزایش چشمگیری بدهد، بعلاوه به شما این امکان را می‌دهد که کلیه خرید فروش‌ها را آنلاین ببینید،‌ ردگیری کنید، کوپن‌های تخفیف یا VIP ایجاد کنید، نحوه و دفعات خرید مشتریان را بررسی کنید.

با داشتن این فن‌آوری شما همچنین می‌توانید چندین مدل پرداخت و پردازش به مشتریان خود ارائه دهید و اهمیتی ندارد که شما در ایران هستید یا انگلستان:

درگاه بانکی ایرانی – شما با دریافت ای‌نماد طوسی و دریافت کد رهگیری مالیاتی که هر دو پروسه نسبتا راحتی هم دارند، می‌توانید درخواست یک درگاه مستقیم بانکی بدهید (بانک‌های سامان، ملت، پارسیان و پاسارگاد به نظر من سیستم بهتری را نسبت به بقیه دارند).

درگاه زیبال – شما دقیقا مسیر درگاه بانکی مرحله قبل را طی می‌کنید و درگاه مستقیم با نام خودتان دریافت می‌کنید و تفاوت این دو در خدمات ارائه شده و ساپورت شرکتی است. من به شخصه برای دوره آموزشی خودم از این درگاه استفاده می‌کنم و شرکت زیبال درگاهی برای LMS (سیستم مدیریت آموزشی) من فراهم کرد و تا کنون خدمات ارائه شده این شرکت بسیار مناسب بوده است. شما در این مدل می‌توانید چندین درگاه با نام‌های متفاوت (کیف پول متفاوت) ایجاد کنید، مدیریت برداشت و واریز را راحت انجام دهید و نیازی هم به داشتن شرکت ندارید.

درگاه Stripe – اگر توانایی فراهم کردن آدرسی خارج از ایران و افتتاح حساب بانکی را دارید پلتفرم Stripe بی‌شک یکی از قویترین و موثرترین ابزاری است که شما در اختیار خواهید داشت. محیطی بسیار پیشرفته با قابلیت پردازش پول فیات (مثل دلار آمریکا و استرالیا) و رمزارزها را در اختیار شما می‌گذارد. شما از دریافت و پرداخت ساده تا حسابداری پیشرفته را می‌توانید در این پلتفرم انجام بدهید.

پلتفرم PayPal– همانند Stripe عمل می‌کند با این تفاوت که پیچیدگی‌های آن را ندارد و قابلیت استفاده در فضاهای فیزیکی و دیجیتال بیشتری را به همراه دارد. همچنین خدمات پولی فیات و رمزارزها را هم همانند Stripe ارائه می‌کند.

تکنولوژی رمزارزها – اگر دسترسی به سیستم‌های خارج از ایران را ندارید، شما به سادگی می‌توانید یک کیف پول دیجیتال ایجاد کنید و کد کیف پول خودتان یا کد QR را در صفحه اجتماعی یا وبسایت خود قرار دهید تا در ازای محصول یا خدمات خود رمزارز مورد علاقه خودتان را دریافت کنید. این روش البته نیازمند هوشیاری بیشتر شما و ایجاد دیتابیسی از واریزی‌ها و پرداخت‌ها از سمت شما است. من به شخصه برای سادگی کار از USDT و ADA استفاده می‌کنم.

توجه:  برای استفاده از رمزارزها حتما مشتری خودتان را از شبکه‌ای که با آن کار می‌کنید آگاه کنید (مثلا TRC20 برای ارز تتر).

دوره راه اندازی قدم به قدم

کسب و کار

۳. پلتفرم‌های امنیت سایبری

دنیای دیجیتال زندگی را آسان‌تر کرده است ولی خطرات و تهدیدات جدیدی هم با خود همانند هر نوع‌ آوری دیگری به همراه آورده است؛ به عنوان صاحب کسب و کار همانطور که نگهبان برای ساختمان خود استخدام می‌کنید (تا آدم بدها وارد نشوند)، در دنیای دیجیتال هم شما می‌بایست از پلتفرم‌های امنیتی بهره بگیرید تا امنیت و اطلاعات شما از قبیل حساب‌های بانکی، اطلاعات شما و مشتریانتان، محتوا و دیتابیس و دیگر مواردی که برای شما ارزشمند هستند را حفاظت کند. البته هیچ‌گاه امنیت ۱۰۰٪ وجود ندارد و شما باید آمادگی حمله‌های سایبری را داشته باشید (کپی گرفتن از محتوا و ذخیره آن در جایی امن یکی از این روش‌هاست).

برای دستگاه‌های خود از سیستم امنیتی خود ویندوز یا Comodo یا bitdefender میتوانید استفاده کنید.

برای وبسایت‌های از پلتفرم‌های Sucuri Security، iThemes Security یا Wordfence Security می‌توانید استفاده کنید.

راه‌کار‌های دیگر این است بر روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید، از اتصال یو اس بی‌های مطمئن استفاده کنید و از یک ادمین متخصص در حوزه امنیت بهره بگیرید و تا جایی که می‌توانید آمادگی حمله را داشته باشید. (برای مطالعه بیشتر می‌توانید به جستار من در خصوص فیشینگ مراجعه کنید)

۴. بستر مدیریت پروژه

شما یا کسب و کار خود را دارید یا می‌خواهید راه‌اندازی کنید و الان نیاز دارید که پروژه‌های خود را به بهترین و موثرترین شکل ممکن مدیریت کنید مخصوصا اگر برخی از پروژه‌ها در مکان‌های دور قرار داشته باشند؛ برای تحویل پروژه در زمان مقرر، مدیریت پروژه و جلب رضایت مشتری شما می‌توانید از پلتفرم‌هایی همچون Zoho (این زوهو همه جا هست)، Trello یا Asana به سادگی بهره بگیرید و البته در نهایت همیشه می‌توانید به MS-Project رجوع کنید.

با این سیستم‌ها شما می‌توانید با تیم خود همزمان پروژه‌ها را به پیش ببرید، مدیریت کنید و در صورت نیاز استراتژی خود را بازبینی کنید تا بهترین شکل ممکن خدمات خود را ارائه کنید. نرم‌افزاریی نظیرBeams Build دقیقا برای همین بوجود آمده‌اند تا شما در تمامی لحظات در آگاهی کامل از پروژه‌ها و فرایند‌ها باشید.

۵. نرم افزار مدیریت موجودی

اگر کسب و کار شما محصولی را به فروش می‌رساند، نگه داشتن و ردیابی موجودی کالا احتمالاً یکی از مهمترین کارهایی است که شما باید انجام دهید. اطمینان حاصل کردن از این موضوع که کالای کافی برای ارائه به مشتری خود در اختیار دارید (به عبارت دیگر عرضه و تقاضا را در کنترل خود نگه می‌دارید). همچنین شما از این موضوع آگاه می‌شوید که چه کالاهایی فروش بیشتر یا کمتری نسبت به بقیه دارند تا انبار خود را منظم نگه دارید تا کالاهای با ارزش‌تر بیشتر باشند و فضای انبار به خوبی استفاده شود، هرچه باشد هزینه بسیاری بابت این انبار صرف شده است.

این تجزیه و تحلیل به شما اجازه می‌دهد که انبارگردانی بهتری انجام دهید، جلوی هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های بی‌جا را بگیرید و سودآوری را افزایش دهید، جلوی دزدی‌های احتمالی را بگیرید و بتوانید به صورت درازمدت برای کسب و کار خودتان برنامه‌ریزی کنید.

شما برای این کار بدون صرف هزینه‌ای می‌توانید از مایکروسافت اکسل بهره بگیرید یا مجددا از پلتفرم‌هایی نظیر Zoho Inventory برای شروع کار خود استفاده کنید.

۶. رسانه های اجتماعی

همانطور که در جستار مربوط به WEB3 توضیح داده شد، رسانه‌های اجتماعی نسل دوم WEB بوده‌اند که امکان خواندن و نوشتن محتوا را در اختیار کاربران گذاشتند. این ویژگی به صاحبان کسب و کار این امکان را می‌دهد که با مشتریان خود ارتباط نزدیک‌تری را برقرار کنند و در یک محیط صمیمی‌تر نظرات و انتقادهای آن‌ها را مستقیم دریافت کنند، برندسازی بهتری را اجرا کنند و مردم بیشتری را از برند خود آگاه سازند و در نهایت به وایرال شدن خودشان شتاب بهتر و بیشتری بدهند. برای این کار پلتفرم‌های بسیاری وجود دارد و بسته به نوع و ماهیت کسب و کار، مدیران باید تصمیم بگیرند که کدام پلتفرم مناسب آن‌ها است که مشتریان آن‌ها در آن‌جا حضور دارند تا در نهایت مشتریان را تبدیل به مخاطب کنند و برندسازی خود را حول محوری مناسب به پیش ببرند.

هر چند که شما در همین پلتفرم‌های اجتماعی قادر خواهید بود که فروش انجام دهید ولی باید بدانید که محتوایی که شما در این شبکه‌ها منتشر می‌کنید، حتی نام اکانت انتخابی متعلق به شما نمی‌باشد و در اختیار آن شبکه است بنابراین انتخاب و انتشار محتوا بر روی این شبکه‌ها نیاز به دقت بیشتری از سوی شما دارد که این موضوع، علاوه بر درستی سنجی پلتفرم برای شما و مخاطب شما است:

LinkedIn – یک پلتفرم حرفه‌ای برای افراد متخصص در زمینه‌ای خاص است که تجربیات حرفه‌ای و دانش خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند تا کارفرمایان و مدیران به صورت مستقیم با آن‌ها در تماس باشند. خدماتی نظیر دوره‌ها و تیک‌های استاندارد به افرادی که استاندارد لینکدین را گذارندن اعتبار این پلتفرم قدرتمند را دوچندان کرده است و به سادگی کاربران می‌توانند متوجه درصد توانایی یا راستی آزمایی ادعای افراد بشوند.

Instagram – پلتفرمی که در ابتدا برای به اشتراک گذاری عکس به وجود آمد ولی تبدیل به یک اکوسیستم برای معرفی محصول و برندسازی شد. این محیط رسمیتی به مراتب کمتری نسبت به لینکدین دارد ولی به دلیل کاربر عادی بیشتر و دسترسی آسان‌تر به پلتفرم و عدم نیاز به وارد کردن اطلاعات زیاد از سوی کاربران مخصوصا قشر جوان‌تر محبوبیتی بیشتری در میان افراد عام جامعه دارد. برندسازی بر روی اینستاگرام به علت رقابت زیاد سخت است ولی اگر موفق شوید که این مانع را پشت سر بگذارید، موفقیت بسیاری می‌توانید به دست بیاورید. سادگی و سرعت تعامل با افراد از ویژگی‌های برجسته آن است.

TikTok – نسخه پیشرفته و تکامل یافته اینستاگرام است که بر روی گروه سنی زیر ۱۸ سال تمرکز دارد و شما در صورت داشتن محصول یا خدماتی برای این گروه سنی می‌توانید بهره زیادی از این پلتفرم ببرید. این پلتفرم از ویدیوهای کوتاه بهره می‌برد که برای این گروه سنی بسیار عالی جواب داده است و طرفدارهای بسیاری در سطح جهان دارد، شما به راحتی با محتوایی مناسب به میلیون‌ها کاربر در سطح جهان دسترسی پیدا می‌کنید.

YouTube – پیشرفته‌ترین و در عین حال سخت‌ترین پلتفرم در بازار است که نیاز به خلاقیت و صرف وقت زیادی از سمت شما دارد. همچنین شما باید مطمئن شوید که محتوای شما متعلق به خود شما است یا قوانین مالکیت شخصی را نقض نکرده‌اید. قدرت این پلتفرم در جستجوی گوگل است که شما را به طرز بسیار جالبی در جستجو بالا می‌برد. در صورت توانایی خلق محتوای تصویری حتما از این پلتفرم استفاده کنید. پلتفرم‌های دیگر در این حوزه Vimeo و iTunes هستند که هر یک قدرت و توانایی خاص خود را دارند اما پروسه کاری مشابهی را دنبال می‌کنند.

۷. وب سایت حرفه‌ای

قدرتمندترین و با ارزش‌ترین ابزار فن‌آوری شما اما وب‌سایت شما است که برای کسب و کاری که مد نظر دارید ساخته شده باشد؛ می‌خواهد یک کسب و کار ارائه خدمات حرفه‌ای باشد همانند وب‌سایت من یا یک فروشگاه آنلاین همانند دیجی‌کالا. نکته‌ای که اهمیت دارد این است که شما الان صاحب محتوایی که ارائه می‌دهید، هستید و تا زمانی که دامین و هاستینگ را در اختیار دارید می‌توانید کسب و کار خود را به پیش ببرید و فقط کافیست به قوانین کشوری که درون آن هستید احترام بگذارید، البته اگر هاستینگ شما خارج از ایران است باید بدانید که علاوه بر ایران شما باید قوانین کشوری که در آن اکانت خود را نگه‌داری می‌کنید هم رعایت کنید.

شما از طریق وب‌سایت حرفه‌ای خود به هر شکلی که علاقه دارید و با استفاده از هر ابزاری که تمایل دارید می‌توانید با مشتریان خود در ارتباط باشید، ویدئو و پادکست میزبانی کنید و تنها ابزار کنترلی، رقابت بازار است. اگر فروشگاه آنلاین دارید هر موقع که تمایل داشته باشید می‌توانید ظاهر آن را به راحتی تغییر دهید یا تلفن و آدرس فیزیکی خود را در هر لحظه تعویض کنید.

۸. مکان یاب‌ها

شاید ۳۰ سال پیش این تکنولوژی در اختیار نهادهای خاص بوده ولی به لطف رشد سریع فن‌آوری‌ها و درآمدزایی آن‌ها، امروزه همه دسترسی بسیار آسانی به GPSها، شتابسنج‌ها و ارتفاع سنج‌ها دارند. با استفاده از این امکانات شما می‌توانید موقعیت دقیق کسب و کار خود را به سادگی و سرعت در اختیار مشتری قرار دهید تا از روی گوگل مپ شما را پیدا کنند و با نرم‌افزارهایی نظیر نشان یا ویز به آسانی شما را پیدا کنند.

همچنین شما با معرفی خود در Google My business می‌توانید اطلاعات مفیدی همچون وبسایت، آدرس پستی، ساعات کاری، عکس‌ها و نظرات مردم را با دیگران به اشتراک بگذارید که ابزاری بسیار قدرتمند برای بازاریابی و برندسازی هستند. همچنین اتصال اینگونه اطلاعات به وبسایت شما باعث بالا رفتن نفوذ و اعتبار شما در محیط آنلاین می‌شود و شما صدایی در شلوغی بازار به دست می‌آورید و از بقیه خود را جدا می‌کنید.

۹. پلتفرم‌های مدیریت نظر

در هر مرحله‌ای از کسب و کار که باشید، شما باید بدانید که مردم چه احساسی به محصول و خدمات شما دارند و پاسخگوی سوالات آن‌ها باشید. مشتری‌ها به دلایل متفاوت سوال‌هایی دارند که در هیچکدام از سیستم‌های شما پاسخی برای آن نیافتند یا اینکه تمایل دارند به طور مستقیم از شما سوال بپرسند، بنابراین نیاز است که شما نوعی از پلتفرم مدیریت تعاملی داشته باشید نظیر چت آنلاین، مرکز تماس، ایمیل‌های رسمی و سیستم نظردهی. در این میان داشتن ایمیل رسمی با دامینی رسمی قویترین و معتبرترین راه‌حل برای کسب و کار شما است و فقط کافیست شما دامینی رسمی و یک هاستینگ فقط برای رد و بدل ایمیل فراهم کنید. شما می‌توانید از شرکت‌هایی نظیر هاست ایران برای این کاراستفاده کنید.

۱۰. ابزارهای کمکی

اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌هایی دیگری وجود دارند که بنا به نیاز شما می‌توانند کمک فراوانی به شما برای سریعتر و بهینه‌تر کار کردن شما و کسب و کارتان باشند از جمله:

تقویم – برنامه تقویم مانند Google Calendar و Persian Calendar به شما این امکان را می دهد تا جلسه‌ها و زمان‌های مهم خود را پیگیری کنید و از کاغذ بازی و اشغال شدن میز کاریتان جلوگیری کنند.

اسکن – برنامه های مانند CamScanner به شما این امکان را می‌دهند که در هر لحظه اسنادی که تمایل دارید یا QR را با استفاده از تلفن همراه خود به سرعت اسکن و ارسال کنید و دیگر نیازی به دستگاه‌های حجیم و گران‌ قیمت اسکن یا زیراکس وجود ندارد.

پلتفرم علی‌بابا – به عنوان یک مدیر یا صاحب کسب و کار شما باید مدام در سفر باشید، پلتفرم مسافرتی علی‌بابا این امکان را به شما می‌دهد که سفرهای خودتان را مدیریت کنید و همچنین ساپورت ۲۴ ساعته آن خدمات مناسبی ارائه می‌کند و علاوه بر این به شما امکان خرید و رزرو بلیط و هتل خارج از ایران را می‌دهد (من هیچ‌گونه همکاری با شرکت علی‌بابا ندارم و از معرفی پلتفرم علی‌بابا منفعت مالی یا اعتباری نصیب من یا شرکت‌ها و شرکای من نمی‌شود و صرفا برای معرفی به خواننده و با هدف اشتراک گذاری دیدگاه انجام گرفته است).

Canva – با این پلتفرم شما بدون نیاز به گرافیست یا انیمیشنیست می‌توانید از دیتابیس رایگان کانوا برای تولید محتوا بهره ببرید؛ برای خود فیلم‌ها و تیزرهای تبلیغاتی یا پست‌های اینستاگرامی بسازید و آن‌ها را به اشتراک بگذارید.

پلتفرم صرافی والکس – برای داشتن درگاه پرداخت رمزارز شما می‌توانید از صرافی‌های ایرانی نظیر والکس بهره ببرید تا بتوانید رمزارز خودتان را بخرید یا بفروشید یا آدرس کیف پول دیجیتال خودتان را به مشتری‌هایتان بدهید و به راحتی رمزارز را به ریال تبدیل کنید و در داخل ایران استفاده کنید. هرچند شما باید تحقیق لازم خود را در خصوص رمزارز‌ها و شرکت‌هایی نظیر والکس انجام دهید. (من از شرکت والکس اعتبار مالی جهت معرفی استفاده می‌کنم و شما برای ثبت‌نام در پلتفرم والکس می‌توانید از کد معرف من zEnAN بهره بگیرید، البته شما باید تحقیق لازم خود را برای استفاده از این پلتفرم انجام دهید)

پلتفرم آموزش آنلاین – در دنیای رقابتی امروز شما باید خود و تیم کاریتان را بروز نگه دارید و باید به بهینه‌ترین شکل ممکن این کار را انجام دهید؛ برای این کار شما می‌توانید از پلتفرم‌های آنلاینی مثل EDx یا khan Academy بهره بگیرید. البته در صورت تمایل می‌توانید یک LMS (سیستم مدیریت یادگیری) بر روی وبسایت خود یا وبسایت موردنظرتان نصب کنید و آن‌طور که تمایل دارید این دوره‌ها را برگزار کنید. برای آشنایی بیشتر می‌توانید از LMS من (دوره‌های کاربردی) دیدن کنید.

نتیجه گیری

همانطور که پیشرفت انسان از روز نخست منجر به استفاده ما از ابزارهای جدیدتر شد و این ابزارها مرتب تغییر شکل و ماهیت دادند، یک چیز حائز اهمیت است؛ صاحبان مشاغل برای بروز ماندن و رقابت کردن نیاز به ابزاری دارند تا سریعتر و موثرتر به مشتری‌های خودشان خدمات ارائه کنند. بنابراین هر فن‌آوری که منجر به هدف رسیدن شما بشود را استفاده کنید. هدف گرفتن نتیجه بهتر شما است و در این جستار ابزارهایی معرفی شدند که دید شما را افزایش دهد و فقط جهت معرفی و استفاده شما تهیه شده‌اند. مشتریان خودتان را در نظر بگیرید و برای خدمات بهتر ابزار مرتبط و بهینه‌تری را انتخاب کنید.

هدف برنده شدن است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *